Κηραλοιφή με Τριαντάφυλλο

12.95

(3 αξιολογήσεις πελατών)

Το ροδέλαιο, γνωστό και σαν έλαιο της ομορφιάς, είναι το αιθέριο έλαιο που εξάγεται με διαδικασία εκχύλισης ή απόσταξης από τα νωπά ροδοπέταλα. Για την παραγωγή του αναπτύχθηκαν ανά τους αιώνες διάφορες ποικιλίες ιδιαίτερα αρωματικές (Rosa damascene, Rosa centifolia, Rosa alba, κ.ά.). Ένα από τα καλύτερα και πιο ποιοτικά ροδέλαια στον κόσμο είναι και αυτό που παράγεται στην περιοχή του Βοίου Κοζάνης λόγω του ιδιαίτερου μικροκλίματος.

Περιέχει: Τα ροδοπέταλα περιέχουν περισσότερες από 400 διαφορετικές ενώσεις όπως ανθοκυανίνες, τανίνες και αιθέρια έλαια (τερπένια, φαινόλες, κουμαρίνες, κ.λπ.). Αυτά τα συστατικά προσδίδουν στο ροδέλαιο τις αντιμικροβιακές, στυπτικές, αντιοξειδωτικές και καλλυντικές του ιδιότητες.

Δράση: Η κηραλοιφή με τριαντάφυλλο χάρη στο συνδυασμό υψηλής ποιότητας ροδέλαιου και αγνών φυτικών συστατικών, είναι κατάλληλη για ενυδάτωση, τόνωση, σύσφιξη προσώπου, καθαρισμό της επιδερμίδας και απάλυνσης των ρυτίδων. Έχει αντιοξειδωτικές και αντιγηραντικές ιδιότητες, αναζωογονεί την επιδερμίδα ενώ το υπέροχο άρωμά της δρα ηρεμιστικά και αγχολυτικά.

Ποιότητα: Παρασκευάζεται με τα υψηλότερης ποιότητας φυτικά συστατικά στο εγκεκριμένο από τον ΕΟΦ εργαστήριο της Ιεράς Μονής Κοιμήσεως της Θεοτόκου Μικροκάστρου Σιάτιστας.

Περιγραφή

Συστατικά:

Λάδι τριαντάφυλλο, μελισσοκέρι, ροδόνερο, αιθέριο έλαιο τριαντάφυλλο.

Κατάλληλο για: 

Βαθύ Καθαρισμό της Επιδερμίδας, Απάλυνσης των Ρυτίδων, Τόνωση της Επιδερμίδας, Ενυδάτωση, Ευρυαγγείες, Σύσφιξη της Επιδερμίδας.

Προφυλάξεις – Αντενδείξεις: Οι ως άνω πληροφορίες δεν είναι ιατρικές συμβουλές ούτε υποκατάστατο συμβουλών άλλου επαγγελματία της υγειονομικής περίθαλψης. Παρέχονται για ενημερωτικούς και μόνον λόγους. Μην διακόψετε οποιεσδήποτε άλλες ιατρικές συστάσεις περίθαλψης χωρίς πρώτα να συμβουλευθείτε το γιατρό σας.

Τριανταφυλλιά

Η τριανταφυλλιά καλλιεργείται από την αρχαιότητα στην αρχαία Βαβυλώνα, Περσία, Ελλάδα και Ρώμη. Πολλά είδη του γένους Rosa απαντώνται ως αυτοφυή από την Δυτική Ευρώπη έως και την Ανατολική Ασία.

Οι περισσότερες Ευρωπαικές ποικιλίες τριαντάφυλλων προέρχονται εν μέρη από το Rosa gallica (ροδή η φαρμακευτική), αυτοφυές φυτό στα βουνά του Καυκάσου. Σχεδόν όλα τα είδη τριαντάφυλλων της Ευρώπης, της Ασίας και της Βόρειας Αφρικής είτε ανήκουν στο είδος Rosa gallica είτε είναι παραγόμενες από αυτό ποικιλίες. Εξαίρεση πιθανώς αποτελούν οι ποικιλίες Rosa moschata (Ινδία) και το Holy Rose of Abassinia (Rosa richardii).

Το είδος Damask (Rosa damascene) προέρχεται πιθανώς από διασταύρωση του Rosa gallica είτε με το Rosa Phoenicia είτε με το Rosa moschata. Η καλλιέργεια του είδους Damask είναι και η κύρια πηγή του αιθέριου έλαιου τριαντάφυλλων με κυριότερες χώρες την Γαλλία, Βουλγαρία, Ιράν, Τουρκία και Μαρόκο.

Άλλες ποικιλίες που χρησιμοποιούνται είναι η Rosa centifolia (η εκατόφυλλη), η Rosa Bulgarska (η Βουλγαρική), η ποικιλία Ispahan Rose κ.ά. Σήμερα είναι αποδεκτό ότι υπάρχουν περισσότερες από 5000 διαφορετικές ποικιλίες τριαντάφυλλων, όμως μόνο λίγες είναι αυτές που αποδίδουν υψηλής ποιότητας ροδέλαιο.

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Βάρος50 g
Τρόπος Χρήσης

"Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος. Εφαρμόζεται στο πρόσωπο και το σώμα. Αποφυγή εφαρμογής γύρω από τα μάτια."

Διαθεσιμότητα

Παράδοση σε 1-3 ημέρες

3 κριτικές για Κηραλοιφή με Τριαντάφυλλο

  1. Νικος Καλχασ

    Εξαιρετικό, το πήρα για σύσφιξη προσώπου. Έχει άμεσα αποτελέσματα και ενα διακριτικλο, τονωτικο για μένα άρωμα.

  2. Βανέσα

    Τη χρησιμοποιώ μόνο για τα χέρια μου που είναι μόνιμα σκασμένα. Τη βάζω το βράδυ πριν κοιμηθώ και το πρωί είναι βελούδινα. Δοκιμάστε!

  3. Κλαίρη

    Την χρησιμοποιώ δύο βδομάδες. Κάνει αυτό που λέει. Προσοχή στην ποσότητα. Έχω λιπαρό δέρμα και έβαζα παραπάνω απ όσο έπρεπε

Προσθήκη μίας αξιολόγησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχόλιο άρθρου

Μπορεί, επίσης να σας ενδιαφέρει …